Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 26-01-2014 11:24:22
Vakantie & Reizen

Noord amerika

[quote=marijke1953 schreef op zaterdag 25 jan 2014, 21:25]ga absoluut niet per bus of trein? kost meer tijd, meer geld, meer frustratie. en is veel onveiliger.

trein reizen zijn in amerika absoluut veilig waarschijnlijk nog wel veiliger dan met de auto. afgelopen week was er toevallig bij de eo op de tv een serie over treinreizen en daar gingen ze van new york naar montreal. een schitterende rit van 9 uur door de mooiste landschappen. heb dezelfde route eens met de auto gedaan en deed er 2 dagen over. als je met de amtrak reist heb je besproken zitplaatsen en er is zelfs personeel die je helpt met je bagage.

persoonlijk reis ik liever met de auto maar wil je met de trein waarom niet. op lange afstanden een stuk sneller dan met de auto, goeie zitplaatsen, hulpvaardig personeel en eten en drinken is er ook te krijgen.