Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaakje - 27-01-2014 14:28:34
Voeding & Gezondheid

Geld niet terug!

[quote=hutch schreef op maandag 27 jan 2014, 13:51]waarom moet bijna elke vraag weer uitmonden in een oeverloze discussie, waarbij de een over de ander valt om maar te kunnen reageren (de goeden uitgezonderd).
afdwalen met vaak onterechte terechtwijzingen, die ook nog eens nergens op slaan. of gaat het soms de te verkrijgen ***punten, om maar hoger in die scorelijst te komen???
het lijkt wel een 'oude w**ven chat club'.

en dan vinden sommigen het nog vreemd dat er velen afhaken op deze site.

geef eens gewoon een antwoord op de gestelde vraag ('klopt het dat ik mijn geld terug kan krijgen? en hoe moet ik dit aanpakken?') .... moeilijk hè!?

@kvand,

ik ben het helemaal met u eens!

u dient dat te krijgen wat overeengekomen is. indien u een tas is aangeboden als zijnde een echte louis vuitton, dan dient u zeer zeker ook een echte louis vuitton te krijgen.

als later blijkt dat u namaak heeft gekregen, is die tas dus niet zoals is overeengekomen.
in dat geval mag u de koopovereenkomst ontbinden en na teruggave van die tas dient u onverwijld het gehele aankoopbedrag terug te krijgen.

en ik weet ook dat er een groot verschil is tussen theorie en praktijk.
mocht u geen geld terug krijgen, zou ik (...) graag lezen om welke winkel het gaat.

dus: ja, u heeft recht op geld terug.
aanpakken: terug gaan en geld terug vragen. anders zijn er formele wegen te bewandelen, maar of dat in verhouding staat tot het (nog niet) genoemde bedrag.....?

(o.a. 'pebk' goed gereageerd.)

in ieder geval: succes, gr. hutch