Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verbeek12 - 29-01-2014 11:38:44
Geldzaken & Recht

Provea schrijft, zonder dat ik ooit contact gehad heb met het bedrijf, bedragen af van mijn rekening

Vandaag ben ik er achter gekomen dat het bedrijf provea tono socks al sinds oktober 2013 bedragen incasseert van mijn vaders rekening. twee recente bedragen heb ik meteen laten storneren en voor de andere heb ik een verzoek ingediend bij de bank daar het termijn om dit zelf te doen was verstreken.
mijn vader heeft nóóit een pakketje gekregen, bestelling geplaatst of machtiging gegeven.
heb zojuist telefonisch contact gehad met de klantenservice van provea. had daarvoor gebeld, zoals voorgesteld door droeve-deen, met direct mail, maar de dame die ik aan de lijn kreeg gaf mij al heel snel het nummer van provea zelf.
0297-282 373.
volgens klantenservice provea is er iets misgegaan bij de boekhouding, waarop ik antwoordde dat het dan wel goed mis is gegaan daar ik niet de enige ben. ik moest maar kopieën maken van de afschriften en deze toe mailen.
kan, maar zoveel moeite ga ik niet doen. ik laat provea gewoon blokkeren bij de bank, zodat zij niets zomaar kunnen afschrijven.