Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

io
iokasti - 29-01-2014 15:32:04
Huishouden & Energie

Scheve vloer na oplevering nieuwbouwhuis afkopen?

Beste getty, dank u wel. wij zijn ook geneigd om het maar zo te laten al zal die €1000 geen zoden aan de dijk zetten vwb het uiteindelijke bedrag wat we voor het huis krijgen. de makelaar is op de hoogte van deze situatie.
de bouwer heeft het afgelopen 1,5 jaar heel knullig gereageerd op alle oplevergebreken van dit huis. enerzijds begrijpelijk omdat de daadwerkelijke bouwer failliet ging (in die bewuste bouwvak) en hij dus andermans rotzooi moet ruimen. anderzijds hebben wij hier ook niet om gevraagd.
ingekort het volgende: een maand geen stroom in de keuken en geen vloerverwarming, half jaar fluitende luchtroosters, maanden lekkage op zolder, een cv ketel die ons de hele winter uit de slaap heeft gehouden, klapperen tuindeuren, scheuren in muren...en dan dus die vloer.. de scheuren in de muren en de vloer staan voor ons nog open. de bouwer heeft ze echter afgewezen... nu dus een financieel aanbod van hem om de zaak af te kopen (zodat hij de bankgarantie kan opstrijken). dat voelt voor mijn man wel goed, voor mij niet.
rechtsbijstand vorig jaar al gevraagd maar die geeft aan dat het op een rechtszaak zal uitdraaien en dat wij dan aan het kortste eind zullen trekken.