Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 29-01-2014 22:12:40
Geldzaken & Recht

Actie tegen uitleg ouderschapsverlofkorting

Mag ik u er dan op wijzen dat u door de geboorte van uw kinderen kinderbijslag hebt gekregen en kindgebonden. en niet te vergeten de combinatiekorting.

ook uw opmerking over korten bij groei is voor iedereen van toepassing. als men meer gaat verdienen, krijgt men bijvoorbeeld minder of geen zorgtoeslag of huursubsidie, of kindgebonden budget. ook betaalt men meer premie en belasting.

die ouderschapsverlofkorting is een tegemoetkoming om ouders een beetje te helpen. niet om hun "verlies" aan inkomsten goed te maken

één ding begrijp ik niet goed. voor het jaar 2013 schrijft u, wordt teruggegrepen op het jaar 2007, dat betekent dus dat u ook voor die tussenliggende jaren ouderschapsverlof hebt opgenomen, dan moet u die regel toch al veel eerder zijn opgevallen? of hebt u in die jaren zoveel verlof opgenomen, dat u nog steeds onder het inkomen van 2007 uitkwam?