Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ad
adrianaclasina - 30-01-2014 10:59:54
Geldzaken & Recht

Provea schrijft, zonder dat ik ooit contact gehad heb met het bedrijf, bedragen af van mijn rekening

Ik ben zojuist ook gebeld door provea. ik heb nergens op toegezegd en ook geen enkele gegevens verstrekt maar ik vond het allemaal wel zeer shady klinken dus toen wou ik het bedrijf opzoeken en vond ik dit.

het rare was al dat ik werd gebeld door ene richard kleijn van .........., na letterlijk 4 keer vragen verstond ik pas de naam .. provea. zij omschreven zichzelf als gelijken van bjorn borg, calvin klein etc. vreemd aangezien ik nog nooit van dit merk gehoord heb.

vervolgens zei de meneer aan de telefoon, deze vermeende richard, die overigens voor een telefonische verkoper erg onduidelijk sprak?!, dat ik de winnaar was van mijn regio... maar hij zei niet welke regio... frapant.....

toen zei richard dat ik een pakket had gewonnen, twee paar sokken en ondergoed? en dat was geheel vrijblijvend, niet verplicht en volledig gratis.. als ik wel even de verzendkosten betaalde. dat klopt niet, volledig gratis maar wel verzendkosten betalen en dat heel erg snel zeggen. hij liegt dus. vervolgens heb ik gelijk gezegd dat ik niet geintresseerd was. hieruit volgde een vrij vreemde reactie, meneer klonk boos dat ik niet geintresseerd was en vroeg of ik wel snapte dat ik speciaal was geselecteerd. vervolgens bedankte ik deze niet zo vriendelijke meneer voor zijn aanbod maar benadrukte het feit dat ik niet geintresseerd was. er klonk gemompel. nogmaals vreemd. toen werd er een heel verhaal opgehangen over registers en of ik nog even wou luisteren etc. ik heb opgehangen.

het lijkt mij dat als je daadwerkelijk iets gewonnen hebt dat een bedrijf zich goed zou voorstellen, een duidelijke sprekende telefoniste zou verzorgen, zou toelichten wat er is gewonnen en hoe, de voorwaarden uitleggen, een vriendelijke telefonist verzorgen en meer informatie zou hebben zoals uit welke regio ik ben geselecteerd.

nu, ben ik toch bang dat ondanks ik nergens op heb toegezegd er straks geld van mijn rekening wordt geschreven, of dat er op mijn telefoon is ingebroken op het moment dat ik met dit bedrijf aan de telefoon zat.