Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
margocrucq - 31-01-2014 13:03:19
Elektronica & TV

Compact discs (cd's) met geknetter

Beste reageerders,
alweer dank voor uw reacties, met name marcmons. ik luister de cd's via de koptelefoon die ik rechtstreeks op de cd-speler aansluit. er zit dus geen versterker tussen, maar ik heb ze wel ook via de versterker geprobeerd en dat maakt niet uit. en het is misschien toeval, maar het gaat (tot nu toe) toch echt alleen om dgg-cd's, alle andere (ook veel andere dgg's trouwens) doen het nog alsof ze gister aangeschaft zijn. vandaar mijn 'verdenking'. het zijn er precies 3 die niet meer om aan te horen zijn (waarvan er één niets meer wil) en twee of drie die op delen van de cd geknetter laten horen. mocht het euvel zich bij andere cd's ook gaan voordoen dan kan ik natuurlijk overwegen om de economie wat op gang te helpen :-). maar dat is wat mij betreft nu nog niet aan de orde.
ik ga zeker uw suggesties opvolgen voor zover dat in mijn macht ligt (op andere machine luisteren is in ieder geval heel goed mogelijk natuurlijk, via de computer, en ik heb zelf nog een -ook oude- draagbare cd-speler.) .
ik laat u t.z.t. weten wat het resultaat is!
vriendelijke groet, margo crucq