Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 31-01-2014 20:34:48
Computers & Telefonie

Agressieve klantenwerving pretium

Dit zit juridisch heel simpel in elkaar.

uw dochter van twaalf is niet bekwaam om zelfstandig en zonder uw toestemming een contract met pretium af te sluiten. verder is het al helemaal onmogelijk dat zij een contract namens haar vader afsluit. dit contract is dus aan alle kanten niet rechtsgeldig. werkt zeker een of ander malloot daar bij pretium.

mail ook even met kpn hoe de vork in de steel zit en dat u wilt blijven.

het zou overigens heel goed kunnen dat hier binnen een paar dagen webcare van pretium verschijnt, die zal dan hopelijk de zaak glad strijken.

verder is het goed mogelijk dat uw dochter een abonnement op privilege is aangesmeerd, dat gaat vaak in 1 adem door, ook die overeenkomst kunt u vernietigen op grond van het niet instemmen met het contract dat ze eventueel met uw dochter hebben afgesloten. op naam van haar vader zou al helemaal niet kunnen.