Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 04-02-2014 10:58:27
Auto & Vervoer

Kia picanto slurpt benzine

[quote=holstein schreef op zaterdag 1 feb 2014, 20:38]@tijger1, het is toch gewoon volksverlakkerij, je koopt iets dat nooit en dan ook nooit kan waarmaken waar het voor wordt verkocht.
de autofabrikanten weten het ook allemaal precies, de boel bedonderen, maar net niet zo erg dat ze de wet overtreden.

verdiep je eerst eens in de materie. de verbruikscijfers zijn gemeten volgens een reproduceerbare verbruikstest en wordt door alle fabrikanten toegepast. dit heeft niet met bedonderen te maken maar gewoon. als jij een betere meetmethode weet dan is waarschijnlijk iedereen daar erg in geinteresseerd, maar de huidige methode is de best mogelijke. er wordt wel eens geroepen om een "realistische" meetmethode, maar wat is dat? zo snel mogelijk optrekken? in de stad rijden met onvoorspelbare verkeersomstandigheden? onder welke weersomstandigheden wil je dat doen? waar?

wees blij dat er in ieder geval een standaard is die voor iedere fabrikant van toepassing is.