Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
roosvanhoewijk - 04-02-2014 11:13:11
Auto & Vervoer

Kia picanto slurpt benzine

Dank voor allerlei reacties. ik vind het jammer dat diverse beantwoorders voornamelijk bezig zijn met het ageren tegen misstanden, volksverlakkerij etc. " verdiep je eerst eens in de materie" klinkt wel erg onvriendelijk, en gaat ook absoluut niet over de vraag die ik gesteld heb. ik had gedacht dat dit forum er was voor vragen / klachten en het geven van tips aan elkaar. ik heb niet zo veel behoefte aan een forum a la nujij.nl
ik héb me verdiept in de materie, ik bén voorgelicht, en het verbruik van deze kleine auto valt simpelweg enorm tegen. nou, dan ga ik t ding weer verkopen, hij is gloednieuw, perfect onderhouden, en ik kan dít gewoon niet betalen. jammer, en ik heb me inmiddels dérmate in 'de materie' verdiept dat ik ook weet dat testresultaten niet eerlijk en betrouwbaar worden weergegeven. in boerekoolmetspruitjestaal noemen we dit jokken. dank aan allen die serieus tips gegeven hebben, en voor de enorm leúke en vrolijke tip met het tape. zonnige dag gewenst!