Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 05-02-2014 10:31:53
Auto & Vervoer

Kia picanto slurpt benzine

[quote=lekkerisdat schreef op zaterdag 1 feb 2014, 18:23]55 in de 4 rijden en 85 in de 5. remmen = energie vernietigen; dit moet je dus zo min mogelijk doen (je merkt zelf aan de auto of dit gaat). bijvoorbeeld dus niet vol gas naar 'n rotonden rijden (zoals 95 procent van de bestuurders) en dan vol in de remmen, maar de auto rustig uit laten rollen, kun je alles ook nog eens prima overzien, dan kun je prima in de 3 verder rijden (soms zelfs in de 4). bandjes iedere 2 weken oppompen, schoonmoeders thuislaten (gewicht) etc. etc.

weet zeker dat je dan al gauw aan de 1 op 15 zit.



mijn auto kan gewoon 50 km/h in de 5 en inderdaad goed vooruit kijken en naar handelen en zo kom ik met mijn voertuig ook wel aan de 1op 15 in de stad maar de mijne weegt wel ruim 1000 kilo .

dat zuinigheidsprobleem is al tijdje bekent bij de picanto en bij grondig research had u het op voorhand kunnen weten.