Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mare73 - 07-02-2014 09:30:56
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik van swiss dermocare af?

Ik heb het zelfde gehad. proefpakket ontvangen. enkele weken later, dat was gister dus, 2 tubes ontvangen zonder factuur of wat dan ook, en tot mijn schrik euro 79,99 afgeschreven. ik heb gelijk via de bank het bedrag gestorneerd, en hun rekeningnummer laten blokkeren. ik woest dat ze op deze manier zaken doen, en ik er ingetuind ben!! mocht er een deurwaarder komen, laat die maar komen, ik ben er klaar voor. wat denken ze wel niet.

hun site opgezocht, afmelden kan heel simpel via hun site, stond geschreven.. niet dus...
vanmorgen vroeg gebeld met het nummer klantenservice...klantnummer bij de hand houden, had ik dus niet. na 5 min. kreeg ik de telefoniste aan de lijn, valt weer mee. ik heb duidelijk mijn ongenoegen geuit en laten merken dat ik zeker niet blij ben met de gang van zaken. ze vroeg mn postcode en huisnummer, en het klopte inderdaad, volgens haar, dat de verlening/abonnement niet gestopt is, en dat heeft ze per direct gedaan. ze vroeg me nog heb je bedrag gestorneerd en wil je dan de tubes zo snel mogelijk terug sturen. natuurlijk, graag zelfs! ( ik doe er dan nog wel even een briefje bij..) ik heb nog wel aangegeven dat ik geen factuur er bij ontvangen had.. en dat klopte volgens haar. (hoe vreemd is dat?) ik denk dat mevrouw zo vroeg in de ochtend geen zin meer had in discussie met een boos iemand, heeft ze vast de hele week al wel gehad...en dus maar gelijk akkoord ging.

en nu maar hopen ik er inderdaad vanaf ben...
waardeloos bedrijf! oplichters!! voor mij ook geen "gratis proefmonsters" meer.