Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 07-02-2014 10:26:07
Huishouden & Energie

Warmwaterzak

Verbaas me over de opmerking dat "kruiken van rubber worden gemaakt"... dat zou dan niet goed voor het milieu zijn of zo? denk je dat electrische dekens gratis tussen het gras groeien of zo? volgens mij is voor het fabriceren van een electrische deken toch heel wat meer materiaal en arbeid nodig en de kosten voor wat warm water zijn aanmerkelijk minder dan die voor electriciteit.
oh ja... we hebben wel een warmwaterkruik die al meer dan 20 jaar meegaat. goed laten leeglopen na gebruik en met de opening zonder afsluitdop naar beneden ophangen. we stoken nooit in de slaapkamer en slapen altijd met één raam halfopen. goed dekbed doet wonderen en bij koude voeten even de kruik vullen. mocht je iets tegen rubber hebben dan kun je altrijd nog een metalen banykruik met iets eromheen gebruiken.