Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dj
djembut - 08-02-2014 14:55:17
Voeding & Gezondheid

Volkoren?

[quote=tot15karakters schreef op vrijdag 7 feb 2014, 12:31]99% van alle brood is wit meel waar de uitgehaalde zemelen en zo weer toegevoegd worden.
alleen meel van de molen is het volkoren wat u bedoelde dus ga maar lekker zelf bij een molen kopen en bakken...

elke fabriek koopt fabrieksmeel van grote leveranciers dus ook verkade...
hoeveel zemelen en zo erin gaan bepaalde de kleur.
volkoren is dus altijd toegevoegd tijdens het mengen van blank meel.

vraag eens aan je warme bakker en ook die zal wel een zak zemelen staan hebben want meel van de molen is een stuk duurder en minder lang houdbaar en wisselvalliger en dus een ramp om te bakken en te verwerken...


ok bedankt......eindelijk een zinnig antwoord! en ik ga ook altijd naar de molen maar soms wil je het ook wel eens makkelijk.