Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 13-05-2014 10:06:23
Voeding & Gezondheid

Administratiekosten kopen op afstand

[edit redactie]

als u iets koopt via internet en dat bedrijf levert u een artikel dat niet aan de verwachtingen voldoet, dus eigenlijk iets van inferieure kwaliteit toestuurt, dan wel een ondeugdelijk product, dan mag u de koopovereenkomst ontbinden, waarna dat bedrijf u het gehele aankoopbedrag dient te retourneren.... of.... geheel gratis (dus geen meerprijs of extra verzendkosten) wel een deugdelijk artikel sturen, dat wel aan de verwachtingen voldoet.

[edit redactie]

en de artikelen die zij verkopen, kunt u nog beter en goedkoper via bijv. dealextreme.com aanschaffen.

zomaar een simpel voorbeeldje: * http://daydealers.nl/index.php?route=product/product&product_id=250]istrongdit/strong[/i"> * horloge, wat nu te koop is bij dat flut'bedrijfje' voor 15,90 euro incl. verzendkosten (met een zelfbedachte, nergens op gefundeerde van/voor fantasieprijs van 49,95 euro) kost u via * http://dx.com/p/superspeed-v0144-br-men-s-stainless-steel-quartz-analog-wrist-watch-black-red-213310]istrongdealextreme/strong[/i"> * ongeveer 8,50 euro, inclusief verzendkosten en vrij van belastingen en invoerkosten (omdat u onder de grens van 22 euro per bestelling blijft).

het is maar goed dat u iedereen waarschuwd voor de (wan)partijken van daydealers.nl.