Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pretium webcare
pretium webcare - 13-02-2014 17:16:45
Computers & Telefonie

Pretium

[quote=zoekster schreef op maandag 10 feb 2014, 10:01][quote=pretium webcare schreef op maandag 10 feb 2014, 09:55]beste hutch,

de klachten die er helaas zijn gaan over telemarketing.

met vriendelijke groet,

caroline
webcare team pretium
zoek de oorzaak maar bij jullie zelf. laatst hebben jullie een kind van twaalf een contract voor haar vader laten afsluiten. een juridische onmogelijkheid.

het valt me op dat je wel reageert op deze vraag, maar toen die klacht hier binnen kwam, bleeft het angstaanjagend stil bij je, caroline. om je een eindje op weg te helpen

klik http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/agressieve-klantenwerving-pretium/?vhash=c749c73j">hier

als je een beetje lef hebt, dan reageer je daar ook op. anders ben je gewoon een laffe sukkel.

beste zoekster,

wij doen ons best om altijd op alle vragen en klachten te reageren. het bericht waar u op doelt van wiekie, hebben wij ook gezien. zij had dit bericht ook op het forum van radar geplaatst en daar hebben wij het reeds in behandeling genomen.

met vriendelijke groet,
caroline - webcare team pretium