Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 13-02-2014 19:19:30
Geldzaken & Recht

Failliet laten verklaren

Een firma die vrouwe justitia schaamteloos meent te mogen voeren (is alleen voorbehouden aan juridische instellingen, wekt weinig tot geen vertrouwen. verder op de site ook weinig te vinden behalve dat ze een schuldhulpverlener zijn. dat zijn dus geen bewindvoerders en kunnen en mogen ook helemaal niets.

het enige dat dergelijke firma's willen is dat je voor een paar jaar je inkomsten op hun rekening stort en dan gaan zij daarvan een stukje aan jou geven en de rest misschien naar schuldeisers over maken. maar eerst gaan hun kosten er natuurlijk van af. in de regel ben je veel langer bezig dan vooraf verteld en is de schade uiteindelijk groter.

hoe komt iemand uit rotterdam trouwens aan een firma in alkmaar?

voor een dergelijk traject is persoonlijk contact en overleg gewoon vereist. en deze mensen gaan zeer waarschijnlijk niet even buurten in rotterdam. met als gevolg: u wordt niet gecontroleerd en u controleert hen niet!