Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hashas - 15-02-2014 21:06:37
Geldzaken & Recht

Provea schrijft, zonder dat ik ooit contact gehad heb met het bedrijf, bedragen af van mijn rekening

Vandaag had ik dus al gelijk een mail teruggestuurd.
mijn verbazing is groot: certin heeft gelijk geantwoord!

wat een brutaliteit. ze verwijzen naar een wikipedia-lemma dat hun ongelijk bevestigd, en toch gaan ze er mee door...
ze hebben het over 2 zendingen, maar ik heb dus nooit zelfs maar een email ontvangen.

hun antwoord:
_________________________________
geachte ####

bedankt voor uw email.

u stelt, nadat u in eerste instantie overeen bent gekomen om de vordering te voldoen, dat u het product niet heeft ontvangen. onze opdrachtgever provea heeft het product verstuurd naar het volgende adres:

mijn adres
amsterdam



het gaat om twee zendingen d.d. 23-11-2012 en 01-02-2013.

wij gaan uit van het principe dat wanneer er een bestelling wordt gedaan en deze niet is ontvangen dat men contact opneemt met het bedrijf waar de dienst is afgenomen. indien men in de tussentijd is verhuisd dan is de consument conform de algemene voorwaarden gebonden de adreswijziging tijdig door te geven. daarnaast is er minimaal een herinneringsfactuur gestuurd. u heeft voldoende tijd gehad om daar op te reageren naar onze opdrachtgever.



uw tweede bezwaar heeft betrekking op de gerekende buitengerechtelijke incassokosten. de gerekende kosten zijn in overeenstemming met het nederlands recht, waarin een minimum bedrag van €40,00 is vastgesteld als vergoeding. volledigheidshalve verwijs ik naar http://nl.wikipedia.org/wiki/incassokosten, zodat u dit zelf zou kunnen nakijken.

wij verzoeken u het openstaande bedrag van € 62,87 over te maken naar rekeningnummer 596.786.557 t.n.v. stichting beheer derdengelden certin incasso o.v.v. uw dossiernummer #####. wij gaan er vanuit dat u de eerder getroffen regeling alsnog nakomt.

wij voelen ons genoodzaakt u er op te wijzen dat, indien betaling, dit uiteindelijk kan resulteren in rechtsmaatregelen. de kosten hiervoor zullen wij ter uwe laste brengen.

met vriendelijke groet,

j. de jong