Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-02-2014 11:16:37
Huishouden & Energie

Nieuw plafond over oude

Mein33 schreef op zondag 16 feb 2014, 09:55: het idee van @despuiter kan een prima oplossing zijn als u een ervaren klusser bent, gipsplaten tegen het plafond monteren is geen kinderspel.


ik weet niet hoe handig ts is maar.
als je een schroefmachine en een stanley mes vast kan houden is het een fluitje van een cent.
met een mesje snij je de plaat in en breek je hem op maat en de schroefjes zover erin draaien dat ze net verzonken zijn . ong om de 30 cm een schroefje 1 cm van de rand af.
vooraf nog even de schroten met schroeven extra vast zetten.

tijger1 schreef op zondag 16 feb 2014, 10:38: die schrootjes zullen ook wel op een ondergrond van latten aangebracht zijn. haal de schrootjes eraf en gebruik die onderliggende latten opnieuw voor het bevestigen van plafondplaten.

als je niet om extra werk verlegen zit en het makkelijk wil doen is dat niet echt nodig, je plafond word alleen 1 cm lager.