Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-02-2014 17:02:46
Huishouden & Energie

Nieuw plafond over oude

Dat despuiter het afdoet als zijnde een fluitje van een cent is natuurlijk niet waar,maar denk dat spuiter het klusje te makkelijk inschat? of het is een vakman.
want met het volstaan van een mes en een schroefmachine vast kunnen houden is men er bij lange na niet.
want wat door anderen hier ook al gezegd is,je moet plamuren enz enz,als dat niet netjes gedaan word blijf je dat altijd zien.
en zo,n in 1dag plafond laten plaatsen(wat vaak te zien is bij eigenhuis en tuin kost wel een hoop geld maar dan heb je ook wel wat,maar vraag me af hoe het zit als je plafond door de rook(zoals op het forum gevraagd is,maar dan met boeken) die rooklucht en verkleuring weg kan krijgen???
maar hoe het zij zij het,als je zelf een nieuw strak plafond wil aanbrengen,moet je wel effe iets meer in je mars hebben dan wat onze spuiter beweerd.