Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
greensmoothie - 17-02-2014 15:42:00
Geldzaken & Recht

Ontbinding van cursuscontract buitenland mogelijk?

Ja, achteraf misschien dom. op zich is het waarschijnlijk een hele goede cursus/mentorship, het is het geld waarschijnlijk wel waard, een goede business om in te werken. normaal gesproken zou ik de cursus zijn gaan doen, maar onze financiƫle omstandigheden zijn wat veranderd (baanonzekerheid).
ik dacht beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. nu niet nog meer geld gaan uitgeven (reis-en verblijfskosten e.d.) dan ik al gedaan heb.
het is hoop ik beter om de cursus niet af te nemen qua onderhandelingspositie nu. mijn plannen zijn veranderd, ik ga voorlopig niet verder met de property business. dus alsnog naar die cursus gaan wil ik ook niet.

of ik moet iemand vinden die de cursus van mij wil overnemen. dat zou ook nog een optie zijn.
maar het is al snel, de cursus is over 3 weken al.
mijn huidige plan is om een emotionele brief te schrijven naar degenen die de cursus geven, en dan hopen op wat medemenselijkheid.