Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 18-02-2014 13:23:58
Geldzaken & Recht

Kan ik mijn huisbaas/makelaar aanklagen wegens contractbreuk?

Ik sluit me aan bij @zoekster. je had te laat opgezegd en er waren geen andere huurders voor de rest van die maand. logisch dat de borg niet terug betaald wordt. je hebt in je vraag doen voorkomen dat de borg ten onrechte nog niet terug betaald was.
je voelt jezelf slachtoffer en vindt dat anderen dat ook zijn van deze verhuurder (en makelaar), maar je zoekt wel zelf naar nieuwe huurders, die er dan ook ondraaglijk moeten wonen, opdat je niet die maand huur nog hoefde te betalen? niet erg principieel.
als het zo erg was dan had je eerder een andere kamer kunnen zoeken.
laat het verder rusten en draag een centje bij als de huurders een zaak willen beginnen, goed voor je gemoedsrust. je wens over schadevergoeding begrijp ik al helemaal niet.