Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-02-2014 16:02:53
Huishouden & Energie

Buurman haalt onze schutting weg

Mijn advokaar regelt alles, mijn man is helaas een paar maanden geleden overleden aan een hartstilstand. de ruzie met de buren hebben een enorme inpact gehad, de emotionele schade wat ze hebben aangericht is onbeschrijflijk!!!, hij wilde het zo graag op een fatsoenlijke manier regelen, de onmacht wat hij voelde, iedere keer was wel een ander probleem wat de buren veroorzaakte, we hadden er zoveel stress van..

het kadaster was aan het meten, wilde de buurvrouw nog praten om nog wat te regelen, tja, dat hebben we al jaren geprobeert, nu is het te laat. de buurman was in geen velde of wegen te bekennen,

er is een strook grond van 43,5 cm langs de garage, wat uitwaaierd tot ruim 1 meter, de strook grond is 20 meter lang, dan een schuine streep naar de voorkant oprit.

ik heb het kadaster ingeschakeld, om het voor eens en altijd geregeld te krijgen, aan mij en de kinderen hebben ze zich gloeiend verkeken.
ik heb tegen de buurvrouw gezegd, hoe jullie ons hebben behandeld, komt op de een of andere manier op jullie terug. daar geloof ik in.