Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jangmcoolen - 21-02-2014 16:06:53
Voeding & Gezondheid

Wilsbekwaamheid van ouderen

Als de familie zich terugtrekt om deze mevrouw te helpen; dus niet meer helpt -- omdat de familie dat om allerlei redenen beter vindt -- en de mevrouw kan niet terugvallen op voldoende mantelzorg, dan zal ze akkoord moeten gaan met de helaas vaak zeer beperkte thuiszorg of ze moet naar een verzorgingstehuis. natuurlijk is ze vrij om thuis te verblijven, maar daar komt de mevrouw, bij de huidige nederlandse beperkte voorzieningen, snel op terug, want daar is heel, heel weinig lol aan.
jammer dat mevrouw geen moeder is van een wethouder, 2e kamerlid, zorgbestuurder e.d. want die regelen van ons belastinggeld dat de mevrouw minsten 1x 24 uur hulp per dag heeft (breek me de mond niet open)