Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 21-02-2014 17:49:36
Vrije tijd & Tuin

Reclame op tv

[quote=sieke schreef op vrijdag 21 feb 2014, 17:24]enkele tips,de franse zender tv5 geen reclame,vaker films met nederlandse ondertiteling.op woensdag vanaf 21.00 mooie natuur en historisch documentaires .
de belgische zenders tot voor kort vrij weinig reclame, mooie documentaires waar niet de presentator (trice) het belangrijkste is zoals de bij nederlands maar tv maar het onderwerp.
ard,zdf,ndr,wdr ook beperkte reclame.

zou een tip zijn ware het niet dat ieder individu zijn/haar eigen interesse heeft in "kanaalzwemmen".
zie zelf wel graag de bekendste soap, maakt mij nog geen debiel; als downton abbey aan "de ene kant is" en gtst ga ik blind voor het laatste. het is immers allemaal zo persoonlijk. misschien houd u van salami en de ander van leverworst. en reclame: nee, die zal alleen maar toenemen, de recessie heeft ook daar toegeslagen, dus iedere potentiƫle "donor" van een programma, tja, daar ontkomt men niet aan.