Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 21-02-2014 18:14:12
Auto & Vervoer

Fbto oplichting

Ik heb niet alles doorgespit maar in grote lijnen komt het er op neer dat vraagsteller een premie veel te laat heeft betaald en fbto de auto verplicht heeft moeten afmelden bij de rdw uw verzekering was door die achterstand immers opgeschort. tijdens die schorsing bent u gecontroleerd en bleek ook dat niet verzekerd was, dat klopt ook want u had niet betaald. fbto kan om die reden ook geen wam34 verklaring afgeven. nu is fbto die eigenlijk geen fouten heeft gemaakt (u wel) u tegemoet gekomen om humane factoren. waarom zet u deze hetze dan voort?.
voor u kan ik geen begrip op brengen maar voor fbto dan weer wel en ik zou persoonlijk fbto willen adviseren om u bij contract einde geen nieuw contract aan te bieden.