Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 22-02-2014 11:51:23
Huishouden & Energie

Overstappen energieleverancier

Geef bij overstap altijd uw jaarverbruik van het jaar daarvoor door en laat je niet, zoals vele op provisie beluste liegende zich niet aan afspraken houdende call center medewerkers opjutten om je voor een lager maandtarief in te laten schalen.

verder heb ik zelf een test gedaan en het verschil tussen de goedkoopste en de duurste in mijn situatie was € 30 op jaar basis, dus € 2,50 per maand.
er kàn een groter verschil "lijken" te ontstaan door een cash back premie die aan het einde van jaar 1 verrekend wordt, maar in jaar 2 is dat over en betaal je vaker meer als nu.

als je nu goed zit, blijf zitten waar je zit, en ga bij einde contract in conclaaf en zie een "vaste klanten korting" zo ik die noem los te praten, dat levert grand total het meeste op. laat je ook niet neppen met zogenaamde gratis slimme systemen en gratis tablets en gratis energie besparende dingen die je gewoon op jaar basis op afbetaling koopt.