Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shera - 24-02-2014 15:17:13
Huishouden & Energie

Overstappen energieleverancier

In de winter overstappen kan zeker nadelige gevolgen hebben.
ik ben verleden jaar begin maart overgestapt en heb daarbij geen moment gedacht aan zomer en winter. mijn jaar afrekening kreeg ik altijd in december. doordat het dus verleden jaar een lange en koude winter was had ik dus veel gas gebruikt in die maanden wat er voor zorgde dat ik 600 euro moest bijbetalen.
was ik meteen in december overgestapt dan had ik dat dus niet gehad. nu zaten er dus 3 koude maanden van flink stoken bij.
normaal hoef ik haast nooit bij te betalen, soms een paar euro maar meestal krijg ik terug, dus dit had ik nooit verwacht, hoe logisch achteraf ook. was toch wel even schikken moet ik zeggen 600 euro te moeten betalen. zelf zou ik dus nooit meer zo maar tussendoor overstappen ,zeker niet in een winterperiode dus.