Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 25-02-2014 18:32:10
Huishouden & Energie

Slimme meter

Ik moet ook helemaal niks hebben van die zogenaamde slimme meter,er word gezegd dat je dan je verbruik beter kan bijhouden,dat kan ik met m,n domme meter ook gewoon doen.
zoals vandaag bijvoorbeeld,wou effe weten hoeveel stroom m,n nieuwe stofzuiger verbruikt,heb heel simpel de stand voor het stofzuigen,en de stand na het stofzuigen opgeschreven,en het bleek dat ik na een kleine 95 vierkante meter gestofzuigd te hebben 1 kwh stroom heb verbruikt,dus daar heb ik geen slimme meter voor nodig.en vind het ook niet nodig dat een nuon of noem ze maar op hoeft te weten hoe vaak ik stofzuig of hoe vaak ik een was draai of hoe vaak ik de vaatwasser gebruik of hoevaak ik strijk(strijken doe ik nooit,sterker nog heb niet eens een strijkijzer)maar ga zo maar door.
ze hoeven alleen maar te weten wat ik per jaar aan stroom verbruik,en niet meer en niet minder.