Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcel1965 - 26-02-2014 17:42:18
Huishouden & Energie

Essent leverancier

Ik bedoel de aanmaankosten maar de stadsbank betaald binnen de termijnen van wat essent zegt en ik krijg geen aanmaningen dus en de stadsbank betaald altijd op de 24e v/d maand dus het is altijd op tijd binnen maar essent doet gewoon wat ze zelf willen ik word nog niet eens redelijk te woord gestaan en ze hangen gewoon op van de klantenservice ik vind dit gewoon onterecht en ook ik betaal al €226.00 per maand en ik word nu al voor het nieuwe voorschot , dat ik nu €275.00 moet gaan betalen en volgens het internet berekening moet ik +/- €585.00 bijbetalen nou het lijkt wel of iedereen moet bijbetalen bij essent wat een slechte leverancier maar ze vonden het leuk om in kassa te komen nou ik zou zeggen daag ze maar uit met deze problemen ik vind dit meer dan schandalig en dit druk ik nog maar voorzichtig uit .

en de stadsbank oost nederland betaald op tijd en er is geen achterstand dus ik snap dit zo al niet want de ene keer halen ze de kosten weg van €20.00 en de andere keren reken ze het wel dus vind ik dit wel heel raar maar ik zou zeggen daag essent maar uit voor deze problemen ik vind het meer dan schandalig wat essent doet dus maar essent klantenservice vind het leuk om in kassa te komen dus laat ze dit maar eens goed oplossen want ik word hier echt moe van ook omdat ze je niet te woord staan nogmaals schandalig


hopende u zo voldoende ingelicht te hebben en met vriendelijke dank voor uw medewerking verblijf ik

marcel gebuis