Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 27-02-2014 11:53:40
Computers & Telefonie

Opzeggen contract

Hallo bloem54,

waarom zou de verhuizing reden zijn om je contract op te zeggen?
dat zou alleen van toepassing zijn als tele2 niet zou kunnen leveren, maar ...

het is mogelijk om je huidige tv abonnement bij tele2 mee te verhuizen naar je nieuwe adres. natuurlijk dient tele2 wel beschikbaar te zijn op het adres. hiervoor betaal je eenmalig verhuiskosten van 35 euro. dit bedrag wordt automatisch verrekend op je eerste factuur.

wat doet tele2?

wij zorgen ervoor dat de aansluiting op je oude adres wordt opgeheven en dat de aansluiting op het nieuwe adres wordt geactiveerd op de door jou gewenste datum. je gegevens worden gewijzigd in de administratie van tele2. de verhuizing geef je eenvoudig door via https://www.tele2.nl/klantenservice/mijn-tele2/">mijntele2.

als je ingelogd bent in mijntele2 kun je bij ‘persoonlijke gegevens’ op ‘verhuizen’ klikken en daar je verhuizing doorgeven.

suc6 met de verhuizing.