Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 27-02-2014 17:25:23
Voeding & Gezondheid

Vitamine

@aurora1
5x in de week (met m,n bijna 55 jaar) aan krachttraining doen,is helemaal niks mis mee,sterker nog is juist goed om te doen.maar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! luister wel naar de deskundige en ga niet zoals ik in het begin (zo,n 5 jaar geleden)heb gedaan,om veel te zware gewichten te gebruiken,want had om de haverklap een blessure,dan weer aan m,n pols/dan weer aan me rug/dan weer aan m,n schouders.allemaal me eigen schuld natuurlijk.
maar ben gaan luisteren naar de deskundige,en het gaat perfect en heb behalve spierpijn geen blessure,s meer en voel me perfect en lekker in me lijf zitten.
en wat u stelt,om alleen op dagen dat men wat slechter eet of als men wat grieperig is wat extra vitamine te slikken,heeft geen enkel nut,want een verkoudheid of een griep is een virus die je oploopt
en van het dan extra vitamine,s te slikken gaat de verkoudheid of de griep niet eerder van over.