Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sietske - 28-02-2014 13:29:40
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik van een lidmaatschap van de fnv af?

Ik ga hier niet meer reageren. ik heb er geen trek in om alleen maar voor dom uitgemaakt te worden en eigen schuld dike bult antwoorden te krijgen. ik blijf het niet netjes vinden.

ik heb inmiddels zelf met de fnv gebeld en degene die ik daar aan de telefoon kreeg reageerde op de volgende manier:
ik ga u dit alleen zeggen. ik ben het helemaal met u eens. vind het niet zoals het hoort. ik vind ook dat er een normale opzeggingstermijn zou moeten zijn. het hoort ook niet dat er geen reactie op uw mails en brief komt. wij krijgen deze klachten veel vaker en vinden dit heel vervelend omdat wij het ermee eens zijn. ik vind het ook niet netjes dat ze zo allemaal studenten binnenharken. (haar woorden) ik raad u aan een klacht te sturen . komen er genoeg officiele klachten binnen dan zullen ze misschien hopelijk het beleid aanpassen.