Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 28-02-2014 15:23:39
Voeding & Gezondheid

Waarom € 6.00, extra ?

@killroy

uiteraard moet de apotheker betaald worden. voor een eerste recept van een nieuw medicijn werd altijd al een extra bedrag in rekening gebracht. nu staat het gespecificeerd, maar u betaalt niets meer.

u mag van mij uw medicijnen halen waar u wilt. wellicht vergoedt de zorgverzekeraar ze ook als u ze in het buitenland haalt. voor een nieuw medicijn krijgt u, normaal gesproken, slechts 14 dagen mee. dus dan moet u na 14 dagen weer naar het buitenland voor het vervolg.

u zult toch niet elke keer een nieuw medicijn voorgeschreven krijgen?

ik zie niet in waarom de regering er van zou balen als het medicijn gebruik terugloopt. eerder dat ze dat toejuichen. er worden nog steeds verschrikkelijk veel medicijnen verspild. niet ingenomen of verkeerd ingenomen. er zijn jaarlijks ik weet niet hoeveel ziekenhuis opnames nodig door medicijn vergiftiging. dus minder gebruiken en op de juiste wijze gebruiken kan iedereen alleen maar toejuichen.

maar daar gaat het in uw vraag niet over. u betaalt niets meer. heel simpel.