Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 28-02-2014 18:20:35
Voeding & Gezondheid

Waarom € 6.00, extra ?

[quote=killroy schreef op vrijdag 28 feb 2014, 17:18]tijger1, schamen daar bedoel ik mee om mvr: esmee177 te adviseren om het bedrag van de kosten van een hoestdrankje gekocht bij drogist of kruitvat van de inkomsten belasting te doen aftrekken, als of deze € 3.00 de bok nog vet maken, nu zijn de rapen toch wel echt gaar. en dat de toets van mijn uitroepteken vasthangt zie ik zelf ook wel, ik zoek een sluw kereltje, zoals u bv. om dit te repareren, misschien kan het wel op afstand?


als u nu eerst eens even leest voordat u wat schrijft?

het medicijn wat betaalt moest worden bij de apotheek was op voorschrift van de huisarts, maar wordt niet vergoed. dan kan men dat bedrag opvoeren op de aangifte en het bedrag was € 17,10. wellicht heeft esmee nog meer aftrekbare kosten gemaakt en elk dubbeltje telt mee.

ik schrijf dus helemaal niet dat de kosten van een hoestdrank van de drogist opgevoerd kunnen worden.