Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
firecracker - 03-03-2014 11:06:04
Computers & Telefonie

Wat moet ik doen als een internet-storing niet wordt verholpen....?

Hier is de tussenstand: ik heb de kpn draadloos netwerk assistent losgelaten op mijn acer laptop (de laptop die het slechtst downloadt).
ik kreeg de volgende foutmelding:

er kan geen verbinding worden gemaakt met hidden ssid.

weet iemand misschien wat ik dan moet doen?

verder heb ik het modem een reboot laten doen, maar dit verbetert de downloadsnelheid niet.

zoals ik al schreef ben ik zelf geen technisch wonder.ik kan misschien wel het een en ander instellen, maar daar heb ik ook vaak al moeite mee. veel instel-mogelijkheden op het modem zeggen mij weinig of niets. eerlijk gezegd voel ik me dan net een soort analfabeet die een onbekende taal moet ontcijferen, en daar baal ik van. er wordt altijd maar van internet-gebruikers verwacht dat die het allemaal maar zelf moeten oplossen. wel, niet iedereen is een willie wortel, en ik ben daar helaas één van. ik ben bang, dat dit voor mij een zware klus gaat worden....