Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-03-2014 12:56:29
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Ik deel dat niet met je, in mijn opinie is het juist zo dat bedrijven vaak de consument duperen omdat ze denken dat consumenten er niets vanaf weten..

ja het is wel zo dat je altijd misselijke mensen hebt , net als sommige mensen een uitkering onterecht hebben terwijl ze niets mankeren en mensen die wel iets mankeren moeten vechten voor wat sociale hulp.

ik vindt het goed dat er partijen zijn die voor de consument opkomen maar ik snap ook wel dat er partijen voor de andere kant moeten zijn hoewel deze er toch wel zijn zoals vakbonden etc.

je schetst het alsof de consument maar hoeft te knippen met zijn vingers en er is hulp en dat er voor de verkopende partij geen rechtsbijstand is en dat ze alles zelf moeten doen.