Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 05-03-2014 15:13:01
Computers & Telefonie

Bellen

Ik werk ook zakelijk al jaren met skype. ook een beltegoed eraan gekoppeld. scheelt mij gezien tel naar china, vietnam, thailand ca € 200 / mnd.
hier in wat men de kenniseconomie noemt, heeft men nog geen flauw idee, doch in het vlg ons achterlopende azië heeft haast iedereen het zelfs al op hun smartphone staan.
een zorginstelling in de achterhoek probeerde zoiets voor hun klanten op te zetten: beeldtelefoon, zodat men met de hulpverleners niet alleen kon spreken, maar zelfs het e.e.a direct kon laten zien. e 25 mln over de balk en .. men was er niet uitgekomen. noem het maar semi-overheids arrogantie.
mijn kleindochter van 2 1/2 weet al perfect, hoe ze opa en oma in breda als in berlijn kan bellen en ons beeld dan op de tv verschijnt. kosten: nop.