Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 05-03-2014 18:08:30
Huishouden & Energie

Totaalbed ervaring vraag

[quote=nhz66 schreef op woensdag 5 mrt 2014, 17:30]nogmaals, we hebben het niet over de exacte lengtemaat gehad omdat die goed was. evenals het type matras, type topper en het electrisch verstelbare. die waren allemaal goed. er is letterlijk alleen gesproken over de dingen die we anders wilden, de kleur en de breedte. daarna hebben we een setje poten uitgezocht en de boel laten opschrijven.
heeft u mijn bijdrage niet gelezen? ik zou niet zomaar de handdoek in de ring gooien. u heeft gezegd, ik wil dat bed hebben alleen dan 2 meter breed. dan gaat die verkoopster zomaar een bed van 2 meter lengte opschrijven? dat is toch raar? in tegenstelling tot de anderen vind ik dit een vreemde eigengereidheid van de verkoopster en zou ik met het wetsartikel wat ik eerder heb vermeld aan de slag. gewoon er vol voor gaan.

wat heeft u nu te verliezen, behalve die 1000 euro? aangetekende brief met het verhaal met een verzoek om een schriftelijk antwoord binnen 14 dagen. dan maar zien waar ze mee komen.
niet zomaar het kopje laten hangen!

@tenormin, ik ben een vechtjas tot het einde ;-)