Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 05-03-2014 19:54:09
Huishouden & Energie

Totaalbed ervaring vraag

Daar gaat het mij niet om. het gaat erom dat de koper in de veronderstelling was dat een bed van 2 meter lengte genoeg was, omdat hij dacht op een bed van 2 meter proef te hebben gelegen. maar ze lagen proef op een bed van 2.10 lengte.

de verkoopster heeft zelf 2 meter lengte op de bon geschreven, waarom is me een raadsel. had de koper gevraagd om een bed van 2 meter lengte en achteraf blijkt dat te kort dan kan ik me helemaal vinden in jullie redenering. maar de verkoopster heeft 2 meter op de bon ingevuld zonder overleg, terwijl de koper aan het proefliggen was op een bed van 2.10. ook staat er bij de proefbedden nergens dat de bedden 2.10 zijn.

dat vind ik nou raar. dat een verkoopster zomaar zo'n beslissing voor de kopers maakt. zonder overleg. dat ze zelf zomaar een korter bed invult op de bon en niet eens overlegt over een lengte van 2.10 waarop is de kopers lagen in de winkel, dat vind ik onbegrijpelijk.

is het ook nog eens zo dat de kopers geen geld terug willen, maar om hetzelfde bed vragen, maar dan 10 cm langer met daarbij de extra betaling van 150 euro. maar totaalbed wil er ook nog 1000 euro uitknijpen.