Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
ankelenssen - 09-03-2014 10:06:12
Voeding & Gezondheid

Lekkere diepvriespatat

[quote=wimmi20 schreef op zaterdag 8 mrt 2014, 15:00]daar moet ik toch een vraag over stellen.
suiker bij de patat ? leg eens uit.
dierlijk vet in frituurolie ? leg eens uit.
conserveringsmiddelen in plantaardige olie ? leg eens uit.
en in het lepeltje olie dat u toevoegt, zit toch ook frituurolie ?
als u patat maakt in de actifry is de olie na het bakproces toch ook opgenomen door de patat ?
in de frituurpan neemt de patat altijd een beetje olie op, maar ook in de actifry.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=.


[quote=ankelenssen schreef op zaterdag 8 mrt 2014, 09:17]zelf uw eigen patatjes snijden en in de actifry stoppen met een lepeltje olie, heerlijke frietten, zonder toevoeging van suiker, dierlijke vetten en conserveringsmiddelen.

actfry is ontworpen door tefal, de olie die er gebruikt wordt is 2ml olijfolie en geen frituur olie, per kg aardappelen. de frieten die u uit de diepvries koopt zijn allemaal bewerkt met suiker zelfs sommige met zout toevoeging.(lees aandachtig eens een etiket), om de houdbaarheid of om aan te zetten tot meer eten. de olijfolie of menig andere olie wordt uitsluiten
in de actifry gebruikt voor het korstje op de buitenkant van de frieten, de frieten zijn niet gedrenkt in olie of vet.