Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
belski - 12-03-2014 16:24:19
Computers & Telefonie

Symio factuur klopt niet

Sorry, ging iets fout hierboven.
hoi miekje,

de reden dat ik op deze site ging kijken is precies dezelfde reden als jij omschrijft.
ik heb een factuur van simyo gekregen waarop staat dat ik iets van 35 smsjes op 1 januari zou hebben verstuurd vanuit belgie (waar ik toen was). allemaal naar een zogenaamd centraal nummer. ik wist 100% zeker dat dit niet het geval was, aangezien ik heel bewust m'n telefoon ongeveer niet had aangeraakt, omdat ik weet hoe belachelijk hoge kosten er van komen als je in het buitenland belt/smst.
aangezien ik een smartphone heb en nooit smsjes wis, kon ik precies zien hoeveel smsjes ik die bewuste dag had verstuurd. dit waren er in totaal 5, en allemaal inderdaad verstuurd op een tijdstip dat ik al lang weer in nederland terug was.
dus 35 smsjes verstuurd vanuit belgie lijkt mij compleet verzonnen.
ook ik heb hun meerdere malen gemaild en hun gevraagd om een specificatie van de echte nummers waar de smsjes zogenaamd heen zouden zijn gegaan en ik kreeg precies hetzelfde antwoord als dat jij hebt gekregen, en daar moet je het dan maar mee doen. dit is dus compleet onzuiver en onbetrouwbaar aangezien ze op deze wijze mij ook net zo goed een factuur van 1000,- euro zouden kunnen sturen, waarvan zogenaamd niet te achterhalen is waar die duizend euro daadwerkelijk naartoe is gegaan. ik kan me ook niet voorstellen dat dit zomaar kan/mag. het lijkt mij dat telefoonmaatschappijen verplicht zijn om een specificatie aan te kunnen leveren van de daadwerkelijke nummers waar de klant heen heeft gebeld of gesmst. weet iemand dit? ik wil dit verder uit gaan zoeken, omdat ik niet alleen voor mijzelf maar voor iedereen dit graag eerlijk en anders zie!