Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 14-03-2014 22:13:13
Geldzaken & Recht

Belastingen en premies bij aow

@tanteriet

uiteraard weet ik dat het inmiddels 2014 is en dat er dus helemaal niets meer aan 2013 te verhapstukken valt. dat zet ik toch ook? maar voor die situaties, die natuurlijk ook wel weer in 2014 voorkomen kan men wellicht er zijn voordeel mee doen.

ik zal die proef aangifte niet maken. ik heb de laatste weken niets anders gedaan, dus ik vind het wel mooi geweest.

off topic.

ik ben gelukkig nog lang geen 80, maar het zou best kunnen zijn dat ik een keer ja geantwoord heb op de vraag van een topic starter: u werkt zeker bij de belastingdienst. soortgelijke vragen worden regelmatig gesteld als het antwoord op een vraag onwelgevallig is. ik heb gisteren ook gezegd dat ik bij online werk, en van de week bij menzis.

allemaal niet waar. ik geniet al jaren van mijn pensioen. hoewel de belastingdienst met terugwerkende kracht met wel leuk lijkt.