Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

emcede
emcede - 17-03-2014 18:30:04
Garantie & Verzekeringen

Rekening menzis

[quote=nijenhuis006 schreef op maandag 17 mrt 2014, 18:18]ja, ja tijger1 ik snap het allemaal, je hoeft niet zo te snauwen. volgens mij ben je een apothekers assistent of eigenaar. ik vind het nog steeds zakken vullen en ik vind ook dat je zelf kan bepalen wel of geen info. als ze dat zouden doen dan zagen veel mensen van de info af.

tuurlijk, en dan klagen als een medicijn niet werkt door een combinatie met een ander medicijn of als je bijwerkingen krijgt waar niet voor gewaarschuwd is. en dan is de apotheek de gebeten hond... werkt dus niet. een eerste recept betekent nu eenmaal extra werk voor de apotheek, en ja, anno 2014 moet dat betaald worden.

wist je nog niet dat de mensen die hier reageren allemaal bij de apotheek werken, én bij aldi, én bij mediamarkt, vodafone etc. etc.....