Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jeannetteb - 19-03-2014 21:18:47
Garantie & Verzekeringen

Hersteladvies "verzekeren is vooruitzien.nl"

Fijn sharon!,

helaas waren bij ons de bedragen al afgeschreven... , voor ik naar mijn onderbuikgevoel ging luisteren...
ik had vandaag wel goed nieuws, nn gaat de polissen in oude staat herstellen, (die van eagon was al hersteld) zodra het bedrag terug is overgemaakt. hopelijk met de garanties...
volgens de site van gfh is het al overgeboekt sinds maandag, maar het staat nog niet op onze rekening... dus er zit iemand weer te rekken en te genieten van de rente, onze rente....
maar al met al lijkt het voor ons met een sisser af te lopen...ware het niet dat we 300 euro armer zijn door de "kosten" van gfh.... en heel wat uurtjes werk.
als de polissen door nn hersteld zijn, dan ga ik als nog een klacht indienen, bij de diverse instanties, heb nu toch alles op papier staan. misschien dat ik dan ook nog wat van die 300 euro terug zie, je weet maar nooit! ;-)