Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

f.weele
f.weele - 21-03-2014 12:31:40
Huishouden & Energie

Blokverwarmingkosten buiten proportie

Beste bob 1, vraag aan de verhuurder de eindafrekening van de energieleverancier, zodat je kan controleren wat het totaal verbruik is wat op de ista-afrekening staat en hetgeen op de afrekening van de energieleverancier.
vraag ook aan de overige huurders in het complex of zij extreem veel bij moeten betalen, het voorschot in acht nemende. wat voor meters heb je en is er een bewonerscommissie? vraag aan de verhuurder of je inzage kan krijgen in het verbruik per woning. dit is wel privacygevoelig en kan geweigerd worden. je kunt in ieder geval bezwaar aantekenen tegen de afrekening stookkosten en uitstel van betaling vragen.
als lid van een bewonerscommissie heb ik nu zelf zo'n geval aan de hand. dit zal waarschijnlijk een juridische procedure worden omdat de bezwaren ongegrond zijn verklaard.
neem contact op met het juridisch loket, http://www.juridischloket.nl/pages/default.aspx">klik hier, of ga naar een sociaal raadsman in jouw gemeente.
m.vr.gr.