Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 22-03-2014 20:53:58
Auto & Vervoer

Kozijnen

Één keer plaatsen is genoeg. en het verhaal wat (niet iedereen kan goed schrijven) leesbaarder gemaakt.

ik heb kunsstofkozijnen door de firma belisol. de afspraak die we hebben gemaakt was dat het in 1 dag door 3 personen gedaan werd, ik heb daar voor getekend.

toen kwam er een man de kozijnen opmeten voor de maten. ik had verteld dat er misschien wel iets aan de kozijnen moest worden veranderd, dat was geen probleem. ik heb het aan de persoon doorgegeven en het was geen probleem.

de kozijnen werden geleverd en geplaatst door 2 personen. maar ik voor drie heb betaald. de 2 personen konden dit werk niet klaren en hebben dat aan hun baas verteld, dus kwam er de andere dag 1 persoon om het af te werken.

de persoon die het heeft komen opmeten heeft het een en ander niet goed doorgegeven en daar is het een en ander mis gegaan. hij heeft niet doorgegeven dat het ook buiten moest worden afgewerkt, terwijl ik dat duidelijk heb medegedeeld.

en nu krijg ik een rekening 500 euro van 1 persoon voor een halve dag + de afwerking .