Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
posthuma - 22-03-2014 21:18:27
Auto & Vervoer

Meer liters getankt dan mogelijk is

Heb het 1 x meegemaakt dat er daadwerkelijk lucht uit de slang kwam tijdens het tanken. het gaf ongeveer hetzelfde effect als een tuinslang met water die gedeeltelijk gevuld was en waar grote luchtbellen in zaten. ik heb dit direct aan de pomphouder gemeld, deze is komen kijken en toen de pomp dit weer deed, kon ik aan een andere pomp gaan tanken, en hoefde de getankte liters lucht en diesel bij de defecte pomp niet af te rekenen. de pomphouder heeft de defecte pomp direct daarna uitgezet. keurig nette service.
ik heb bijna nooit het gevoel dat er te weinig brandstof wordt afgeleverd, en zeker geen bewijs daarvoor. ik rij ongeveer 100.000 km per jaar met een bestelbus, en kan aardig inschatten hoeveel ik met een bepaald verbruik en een meterstand moet tanken. als de wagen beladen is of op een bepaalde helling staat gaat er een klein beetje meer of minder in. soms schuimt de diesel enorm, en slaat de pomp al af op 100 liter, terwijl ik had ingeschat had op 104 +. als ik dan de volgende keer tank dan weet ik dat er ongeveer 4 liter extra in moet.....of ik wacht tot het schuim is verdwenen en tank langzaam de rest erbij......