Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 23-03-2014 11:48:07
Geldzaken & Recht

Wel of geen huursubsidie

[quote=tijger1 schreef op zondag 23 mrt 2014, 11:15]@de eelco

we zijn er toch voor om mekaar te helpen. er zijn zoveel moeilijke regelingen. men kan niet alles weten. ;-)


helemaal me eens tijger1.
soms vind ik het wel eens moeilijk om een vraag te stellen ondanks dat ik er voor al een tijdje op internet aan het zoeken bent om een antwoord te vinden.
dan krijg ik antwoorden en links en tadam ,probleem opgelost.
dan heb ik wel eens het gevoel van ,ben ik nou zo stom of zijn hun zo slim.
nou moet ik wel eerlijk zijn dat ik niet een hoogleraar ben met computers maar ik doe me best en als het lukt ben ik trots op mijn zelf maar het is gewoon niet mijn ding zo,n computer want als je denkt dat je het begrijpt word het weer verandert.
daarom ben ik ook zo blij met jullie want ik heb al menige vraag hier gesteld en ben op een enkele keer na bijzonder goed geholpen(( soms word de vraagsteller weleens onnodig aan gevallen maar dat is meer een ding voor discussies :) :) :) ))...



maar ik heb net me kennis gesproken en hij heeft alle papieren bij elkaar gezocht en hier mee gaat hij naar een belastingadviseur ((danzij jullie antwoorden weet hij nu dat als hij er een paar eurotjes insteekt er een hoop geld bespaart kan worden )).....