Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 24-03-2014 19:09:58
Computers & Telefonie

Spotify

[quote=sloterdijk schreef op zaterdag 22 mrt 2014, 21:58]
voor pieter kan het nummer niet verwijderen via dackspace en/of delete klikken op de ipad.


op een ipad doe he het als volgt:

kies een playlist, klik op "edit" en vervolgens op het mintekentje voor de nummers.


[quote=sloterdijk schreef op zaterdag 22 mrt 2014, 21:58]
via de "handleiding" van edrick3 begrijp ik nu wat ik verkeerd heb gedaan en wil nu spotify verwijderen van ipad en met een schone lei beginnen, alleen ik weet niet hoe ik spotify van mijn ipad kan verwijderen.


verwijderen van de app doe je op dezelfde manier als dat je andere apps verwijdert. de playlists staan echter op de spotify servers en niet op de ipad. als je de app weer opnieuw installeert heb je weer dezelfde playlists. als je echt opnieuw wilt beginnen zou je je account moeten opheffen en een nieuw account aanmaken.

[quote=sloterdijk schreef op zaterdag 22 mrt 2014, 21:58]
daarnaast staat op mijn imac een geheel andere spotify dan op mijn ipad. deze 2 verschillen veel van elkaar.de spotify op mijn imac is mooier en duidelijke en komt overeen met de aanbevolen handleiding van edrick3

de vraag is dus ook nog hoe krijg ik op mijn ipad dezelfde spotify als op mijn imac.


het zijn 2 verschillende apps, dus dat gaat niet lukken. de ipad versie is simpeler gehouden omdat je minder mogelijkheden hebt op een tablet in vergelijking met een pc/mac.

[quote=sloterdijk schreef op zaterdag 22 mrt 2014, 21:58]
waarom wil ik spotify ook op mijn ipad hebben,omdat ik deze ee neem op vakantie en zodoende mijn eigenmuziek bij mij heb.



wel de playlists even downloaden als je het op vakantie wilt gebruiken (tenzij je op vakantie een wifi verbinding hebt).